Contura 620 Style

Vermogen: 3-9 KW
Rendement: 81%
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 1078mm
Afmetingen (BxHxD): 58x129x51,5 cm

Advies prijs: € 3.395,00

Omschrijving

Houtkachel Contura 620 Style

De Contura 620 Style is een nieuw model in de 620 serie. Deze kachel is standaard voorzien van warmte vasthoudende powerstone en een convectieklep. U kunt er voor kiezen om de kachel te voorzien van een afdekplaat in plaats van een warmte vak boven de deur. Hierdoor ontstaat er dan ruimte om nog meer powerstone te plaatsen. Hiermee profiteert u van nog meer warmte opslag in de haard van het door u opgestookte hout. Deze haard is voorzien van een deur van gietijzer en het vak onder de kachel is te verkrijgen met of zonder deur. De houthaard is uitermate goed te bedienen zodat u erg zuinig kunt stoken. De kachel is natuurlijk ook voorzien van het juiste raambeluchtingssysteem zodat het raam tijdens het stoken schoon blijft en u dus altijd van uw vuurtje kunt genieten.

Accessoires voor de Contura 620 Style

Voor deze haard zijn er ook nog diverse accessoires te verkrijgen zoals een warmhoudplaatje voor op de kachel. Een elektrische ventilator voor een betere warmte circulatie in uw woonruimte. Een draaiplateau voor onder de kachel zodat u de houtkachel kunt draaien. En ook heeft u nog een optie om een externe beluchting op de haard aan te sluiten waarmee de verbrandingslucht van buiten kan worden gehaald en u dus nog meer rendement heeft van de haard.

Speksteen

Houdt u van de charme van speksteen ? en wilt u profiteren van nog meer warmte opslag ? Kijk dan eens bij de Contura 620T. De Contura 620T heeft een omlijsting van warmte vasthoudend speksteen. Als u kiest voor een afdekplaat in plaats van een warmtevak boven de deur kunt u er ook nog powerstone bij kiezen voor nog meer warmte. Het model heeft een deur van gietijzer. Het onderste vak is verkrijgbaar met of zonder deur.

LINKS

Producent Info

Eigenschappen

vermogen nominaal6-9 Kw KW
afvoerdiameter150 mm MM
aansluitingBoven en achter
vuurzichtVoorzijde
materiaalPlaatstaal, Gietijzer
harthoogte aansluiting1001 - 1200 mm MM

Beoordelingen

Review Contura 620 Style.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug