Dik Geurts Ivar 5 Store

DikGeurtsIvarStore

Vermogen: 4-6 KW
Rendement: 82%
Kanaaldiameter: 125/130mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 735mm
Afmetingen (hxbxd): 85 x 45 x 35 cm

Advies prijs: € 1.459,00

Omschrijving

Houtkachel Dik Geurts Ivar 5 Store

De Dik Geurts Ivar 5 Store is een van de laatste aanwinsten van de Dik Geurts Ivar serie. Deze serie bestaat uit 3 verschillende modellen. De Ivar 5 Low, De Ivar 5 High en de Dik Geurts Ivar 5 Store. Doordat deze haard in 3 verschillende hoogtes te verkrijgbaar is kan deze kachel in iedere situatie toegepast worden. De Ivar 5 Low is goed te gebruiken in bestaande situaties om onder een lage schouw te plaatsen. En zo kan er bij de Ivar 5 Store uitvoering hout onder de haard geplaatst worden door de ruimte onder de kachel.

Dik Geurts Ivar 5 Store, robuust en typisch Dik Geurts Design

Deze serie houtkachels zijn allemaal uitgevoerd met een gietijzeren deur en grote glazen ruit. Natuurlijk blijft bij deze haarden de ruit schoon als u de luchtschuif op de juiste manier bediend en goed droog hout stookt. Ook is deze houtkachel voorzien van een naverbrandingssysteem voor een zo hoog mogelijk rendement. De haarden zijn erg makkelijk te bedienen door 1 enkele luchtschuif waarmee u het vuur helemaal naar wens kunt laten branden. Ook is de Ivar 5 makkelijk te openen met de afneembare deur hendel. De haarden komen in veel woonkamers erg goed tot hun recht door het variabele vermogen van 4 tot 6 KW. Deze serie haarden zijn weer typisch Dik Geurts met hun mooie strakke vormgeving en unieke details. Met deze haarden kunt u nog vele jaren genieten van de warmte en sfeer die hout stoken met zich mee brengt!

De Dik Geurts Ivar 5 Store is de hoogste kachel in de serie van de Dik Geurts Ivar 5. de Ivar 5 Low is de laagste en de Ivar 5 High de middelste kachel in deze serie.

Kijk ook eens op onze website naar een van de andere Dik Geurts Kachels of naar een van de andere houtkachel merken!

 

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Beoordeling Dik Geurts Ivar 5 Store

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug