Dovre Vintage 35

DovreVintage

Vermogen: 7 KW
Rendement: 83%
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 545mm
Afmetingen (hxbxd): 68,5 x 55,5 x 44,5 cm

Advies prijs: € 2.195,00

Omschrijving

Houtkachel Dovre Vintage 35

De Dovre Vintage 35 is het middelste model in de Dovre Vintage-serie. Door de afmetingen en het vermogen is dit het populairste model uit deze serie. Het brede model, de retro look, het goede vuurzicht maken het tot een aantrekkelijke kachel voor de echte design liefhebber.

De kachel is in 3 kleuren leverbaar: antraciet, wit emaille of groen emaille. Daarnaast is het benodigde afvoermateriaal naar wens ook in de kleur van de kachel te leveren.

Samengevat, deze unieke kachel doet de jaren 60 en 70 herleven in uw woonkamer. De Vintage 35 is het middelste met het kleine broertje de Dovre Vintage 30 en de grote broer Dovre Vintage 50. Het vermogen van 7kW maakt de kachel geschikt om middel tot grotere ruimten te verwarmen. De verbranding vindt bijzonder efficient plaats, het rendement ligt boven de 80%. Dit komt mede door het unieke Cleanburn systeem van Dovre en de zware gietijzeren constructie. Door de schone verbranding wordt de uitstoot van schadelijke stoffen terug gebracht en ook de aanslag op de ruit is hiermee tot een minimum beperkt. Zo hoeft u de ruit bijna niet schoon te maken wanneer de kachel op de juiste manier gestookt wordt. 

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Dovre Vintage 35.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug