Morso 7690

Vermogen: 8 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 963mm
Afmetingen (hxbxd): 115 x 46,1 x 64,1 cm

Advies prijs: € 2.695,00

Omschrijving

Houtkachel Morso 7690

Morsø brengt met de Morso 7690 een nieuwe variant uit van de Reddot Design Award winnende 7600 serie. Het is met zijn 115 cm de hoogste haard uit de serie. Met deze hoogte kijkt deze haard makkelijk uit over tafels en stoelen. Z kunt u dus nog steeds genieten van het flakkerende vlammenspel. Bovendien brengt de hoge voet de werkhoogte naar een comfortabel niveau.

Het design komt van Monica Ritterband die optioneel een decoratieve RVS strip aan de kachel heeft toegevoegd welke de kachel een spannend accentje geeft.

De Morsø 7690 is een kunstwerk dat niet alleen het huis maar ook je lichaam en ziel verwarmt. De Morsø 7690 is een convectie kachel en brandt schoon en efficiënt. De bediening van deze kachel is logisch en efficiënt omdat zowel de luchttoevoer als de rookgasafvoer worden bediend door één enkele schuif.

Deze haard verwarmt ruimtes tot 120 m². Ook is de haard uitgerust met een geavanceerd verbrandingssysteem. Deze maakt gebruik van een tertiaire luchttoevoer voor een optimale controle over het verbrandingsproces.
Door de efficiënte en schone verbranding is deze haard dan ook bekroond met het Nordic Swan ecolabel.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Morso 7690.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug