Morso 8140

Vermogen: 6 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 689mm
Afmetingen (hxbxd): 86,9 x 53 x 45 cm

Advies prijs: € 2.395,00

Omschrijving

Houtkachel Morso 8140

De Morso 8140 is gemaakt van speciaal geselecteerd kwaliteitsgietijzer met een bijzonder hoge sterkte die er voor zorgt dat de oven niet vervormt of rookgassen lekt.
Dit sterke materiaal is bijzonder goed in warmteafgifte, dit gietijzer houdt namelijk de warmte langer vast. Zo kan u genieten van een gelijkmatige afgegeven aangename warmte.

Morsø heeft met deze haarden vorm en functie gecombineerd tot een ontwerp dat eenvoudig en logisch te gebruiken is. Zo is de RVS handgreep afneembaar, en dus altijd koud als u de haard wilt openen. Ook is de luchttoevoer, en dus de verbranding en hoeveelheid warmte, gemakkelijk te regelen met een enkele, discrete schuif.

De rauwe en levende structuur van het gietijzer geeft de Morsø 8140 zowel een rustieke als exclusieve uitstraling. Het grote enigszins bolle glazen venster zorgt voor een perfect zicht op het dansende vlammenspel.

De Morsø 8140 heeft een zuiver en eenvoudig ontwerp. De combinatie van zachte rondingen en eenvoudige details geven de kachel een lichte en tijdloze uitstraling waar vele jaren van genoten kan worden.

Door de efficiënte en schone verbranding die deze haard biedt is deze tevens bekroond met het Nordic Swan ecolabel.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Morso 8140.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug