Morso 8142 met houtlade

Vermogen: 6 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 851mm
Afmetingen (hxbxd): 103,1 x 53 x 45 cm

Advies prijs: € 2.895,00

Omschrijving

Houtkachel Morso 8142 met houtlade

De Morso 8142 met houtlade is gemaakt van speciaal geselecteerd kwaliteitsgietijzer met een bijzonder hoge sterkte die er voor zorgt dat de oven niet vervormt of rookgassen lekt.
Dit sterke materiaal is bijzonder goed in warmteafgifte, dit gietijzer houdt namelijk de warmte langer vast. Zo kan u genieten van een gelijkmatige afgegeven aangename warmte.

Morsø heeft met deze haarden vorm en functie gecombineerd tot een ontwerp dat eenvoudig en logisch te gebruiken is. Zo is de RVS handgreep afneembaar, en dus altijd koud als u de haard wilt openen. Ook is de luchttoevoer, en dus de verbranding en hoeveelheid warmte, gemakkelijk te regelen met een enkele, discrete schuif.

De Morsø 8142 is een lange en slanke gietijzeren haard met een stevige lade die elegant wegglijdt in de sokkel.
De rauwe en levende structuur van het gietijzer geeft de Morsø 8142 zowel een rustieke als exclusieve uitstraling en het grote enigszins bolle glazen venster zorgt voor een perfect zicht op het dansende vlammenspel.

De Morsø 8142 heeft een zuiver en eenvoudig ontwerp. De combinatie van zachte rondingen en eenvoudige details geven de kachel een lichte en tijdloze uitstraling waar vele jaren van genoten kan worden.

Door de efficiënte en schone verbranding die deze haard biedt is deze tevens bekroond met het Nordic Swan ecolabel.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Morso 8142 met houtlade.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug