Morso S11-43

Vermogen: 5 KW
Kanaaldiameter: 125mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 671mm
Afmetingen (hxbxd): 77,3 x 36,8 x 33,2 cm

Advies prijs: € 1.395,00

Omschrijving

Houtkachel Morso S11-43

Het moderne, strakke design van de Morso S11-43  komt volledig tot zijn recht door zijn bescheiden formaat.
De deur beslaat de gehele voorzijde en zorgt met zijn lichte bolling en grote glasoppervlak voor een elegant lijnenspel en een mooi zicht op het vuur.
De Morsø S11-43 is een convectiekachel en is 77 cm hoog. Door zijn compacte buitenmaten is deze kachel eenvoudig in elke kamer te plaatsen zonder een belemmering te vormen of te veel aandacht te trekken.

De Morsø S11-43 heeft een stijlvol en minimalistisch design en is onderdeel van de nieuwe Morsø S-serie van stalen kachels met een focus op modern design.

Morsø’s ideologie is om te streven naar de ideale combinatie van design, kwaliteit en topmateriaal. De Morsø S is hier een sterk voorbeeld van. Morsø ontwikkelde een gamma stalen houtkachels van topkwaliteit met de klemtoon op design. De stijl is licht, elegant en op en top Scandinavisch. En om de Morsø roots nog beter uit te laten komen zijn ook de nieuwe kachels voorzien van gietijzeren elementen.

De Morsø S11-43 is niet alleen mooi maar ook praktisch. Zo is de deur eenvoudig te bedienen met het koelblijvende handvat en is de luchttoevoer te bedienen met een enkele schuif. In het ontwerp van de verbrandingskamer zijn de modernste verbrandingstechnieken verwerkt. Deze voldoet dus aan de laatste normen wat efficiëntie en uitstoot betreft. Hierdoor is deze haard dan ook bekroond met het Nordic Swan ecolabel.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Morso S11-43.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug