Nordpeis Duo 2

Vermogen: 5 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 1140mm
Afmetingen (hxbxd): 126 x 47 x 36,5 cm

Advies prijs: € 3.295,00

Omschrijving

Houtkachel Nordpeis Duo 2

Wanneer mensen aan een houtkachel denken, dan ontstaat al snel een beeld van een log meubelstuk dat kamer vullend is en weinig sfeer uitstraalt. Met de huidige technieken en consumentwensen is dit echter een achterhaalde gedachte. Hedendaagse kachels kunnen compact en fraai zijn vormgegeven en daarmee toch niet aan functionaliteit verliezen. Een lichtend voorbeeld hiervan vormt de Duo 2.

De Nordpeis Duo 2, een lichtgewicht kachel

De Duo 2 onderscheidt zich in de eerste plaats van andere kachels door het beperkte gewicht en de compacte afmetingen. De kachel weegt 115 kilogram en heeft een breedte en diepte van nog geen 40 centimer. Ondanks deze specificaties levert de Nordpeis Duo 2 een uitmuntend vermogen van 5 kilowatt. De maximale houtbloklengte is 30 centimeter en de afvoer heeft een diameter van 150 millimeter.

Onderscheidend karakter

De Nordpeis Duo 2 heeft een modern en eigentijds karakter. De vorm van de kachel karakteriseert zich door een licht gebogen model. Vanwege de zeer geringe diepte is de Nordpeis Duo 2 een subtiele toevoeging op het interieur. Ondanks de stijlvolle aanwezigheid, zal deze niet als kamervullend worden ervaren. Daar bovenop wordt het gewenste comfort met gemak bereikt door de uitstekende prestatie die dit model heeft bewezen. De kachel wordt verder geleverd met een volledige luchttoevoerset en optioneel met een vloerplaat.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Nordpeis Duo 2.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug