Nordpeis Duo 5

Vermogen: 5 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 1140mm
Afmetingen (hxbxd): 126 x 47,2 x 36,3 cm

Advies prijs: € 2.425,00

Omschrijving

Houtkachel Nordpeis Duo 5

Wanneer we om ons een heen kijken zien we dat de wereld in hoog tempo verandert. Ontwikkelingen volgen zich in een hoog tempo en trend zijn niet bij te houden. Zo worden inrichtingen moderner en worden de eisen op het gebied van functionaliteit steeds hoger. Op het gebied van houtkachels is dit een enorme uitdaging, maar de Nordpeis Duo 5 is het antwoord op deze veeleisende markt.

De Nordpeis Duo 5, een Compacte houtkachel

Een houtkachel is over het algemeen een meubelstuk dat in het oog springt binnen de inrichting. Zeker voor mensen met een bescheiden woonkamer is het belangrijk dat de houtkachel een compact en handzaam karakter heeft. Ook aan deze eisen voldoet de Nordpeis Duo 5. Deze kachel heeft een diepte van 36 centimeter en breedte van 47 centimeter. De maximale houtbloklengte is 30 centimeter en de diameter van afvoer bedraagt 150 millimeter.

Moderne uitstraling

De Nordpeis Duo 5 wordt geleverd in een moderne uitvoering die in nagenoeg ieder huishouden op zijn plaats is. Er kan gekozen worden voor een uitvoering in grijs gietijzer of met aluminium zijwanden. Hierdoor kunt u zelf bepalen welke houtkachel het beste past in uw inrichting. Ook wordt er bij de Nordpeis een aparte luchttoevoerset geleverd. Kortom een volledig, compact en bovenal moderne aanvulling op ieder huishoud dat op zoek is naar comfort. In vergelijking tot de andere Nordpeis Duo modellen heeft de Duo 5 geen ruiten in de zijkanten.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Nordpeis Duo 5.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug