Nordpeis Ronda 160 speksteen

Vermogen: 4 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven
Afmetingen (hxbxd): 160 x 60 x 60 cm

Advies prijs: € 6.750,00

Omschrijving

Houtkachel Nordpeis Ronda 160 speksteen

De Nordpeis Ronda 160 speksteen. Een houtkachel wordt door veel mensen gezien als een investering. Daarom stellen mensen veel eisen aan deze aankoop. De kachel moet een duurzaam karakter hebben, een professionele en stijlvolle uitstraling en daarnaast ongeevenaarde prestaties leveren. De Norpeis Ronda biedt in deze gevallen een zeer interessant alternatief. Deze kachel is een echte alleskunner die uw woonkamer de komende jaren kan komen versterken. Ondanks de veelzijdigheid van de Nordpeis Ronda past deze kachel in nagenoeg iedere woonkamer. De afmetingen van de kachel zijn 60 centimeter diep, 60 centimeter breed en 2 meter hoog. Hiermee is de Nordpeis Rondo een stijlvolle verschijning in iedere ruimte en zeker niet pompeus. De kachel heeft een vermogen van 5 kilowatt, een gewicht van 332 kilogram en kan gevoed worden met houtblokken met een maximale lengte van 30 centimeter.

De Nordpreis Ronda, een exclusieve houtkachel

Alle Nordpeis Ronda modellen bieden net een stukje extra functionaliteit en comfort in vergelijken met andere modellen in het segment. De modellen hebben een warmtemagazijn, waardoor de thermische warmte voor lange tijd wordt opgeslagen. Het magazijn is gemaakt uit Gewaxt beton Memory Block Power Stone en weegt 285kg.

De Ronda 160

Naast de standaard Ronda met een hoogte van 2 meter is er ook de Nordpeis Ronda 160. Deze kachel heeft een hoogte van 1.6 meter. Net een slag kleiner dan zijn grote broer. Beide kachel zijn verkrijgbaar in een zwarte of een witte uitvoering. Kortom een kachel met uitstekende prestaties en een echte alleskunner. De Nordpeis Ronda zal dan ook in geen enkel huishouden misstaan.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Nordpeis Ronda 160 speksteen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug