Houtkachels

Houtkachels

Houtkachels van de beste merken!

DovreVintage

Een houDikGeurtsIvarHightkachel brengt niet alleen sfeer maar ook warmte in uw huis. Het stoken van houthaarden wordt niet voor niets steeds populairder. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, leveren en plaatsen van houtkachels.

Welke houtkachel is de beste keuze voor u?

Helaas komt het nog te vaak voor dat mensen door verkeerd of geen advies een verkeerde houthaard kopen die niet goed in hun situatie past. Dit is slecht voor het milieu en het risico op een schoorsteen brand is vele malen groter. Wilt u weten of uw woning geschikt is voor een houtkachel en welke houthaarden het beste bij uw situatie passen?  Of wilt u weten of uw bestaande schoorsteen geschikt is om een kachel op te stoken? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen graag langs om u hierover advies te geven.

Garantie

Op alle haarden krijgt u garantie van de fabrikant. De garantie termijnen zijn per kachelmerk verschillend maar kunnen oplopen tot wel 10 jaar. Alleen op het glas en het binnenwerk van de kachel wordt geen garantie verstrekt omdat dit door verkeerd gebruik of intensief gebruik snel kapot kan gaan. het glas en binnenwerk zijn wel altijd makkelijk te vervangen.

 Kwaliteit

Alle haarden die wij leveren hebben een hoog rendement. Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn over hun haard. Daarom leveren wij alleen kachel merken van hoge kwaliteit. Dit zijn allemaal producenten die al jaren lange ervaring hebben met het bouwen van houthaarden. Uit verschillende landen uit europa.

Prijs

Al onze prijzen vermeld op onze website zijn advies verkoop prijzen, voor een scherpe prijs kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze installatie tarieven kunt u vinden op onze tarieven pagina.

Vragen ?

Heeft u nog vragen ? kijk dan op onze contact pagina en neem contact met ons op!

Hier onder ziet u verschillende kachels die wij u kunnen leveren: