Barbas Cuatro 3 90

BarbasCuatro

Vermogen: 13 – 18 KW
Kanaaldiameter: 200mm
Aansluiting: boven
Inbouwmaat: 88 x 54 x 45,5 cm (B x H x D)

Advies prijs: € 2.708,00

Omschrijving

Houtkachel Barbas Cuatro 3 90

De Barbas Cuatro 3 90 inzethaard is het eerst model uit de nieuwe Cuatro-serie van Barbas. De nieuwe serie van Barbas staat garant voor controle over het vuur tot in de perfectie. Het nieuwe verbrandings systeem is door Barbas inhuis ontwikkeld. Een van de nieuwigheden is dat verbrandingslucht wordt voorverwarmd. Verder is door een bedieningshandel zowel de primaire beluchting, de secondaire beluchting, als ook de schone ruit beluchting eenvoudig te regelen.

Nieuw interieur

De Barbas Cuatro-3 90 wordt standaard geleverd met een beton keramiek interieur. Het materiaal bestaat uit een combinatie van wapening en beton. Wederom een innovatie van Barbas. Traditioneel werden houthaarden van binnen onder meer bekleed met vermiculiet. Ten opzichte van vermiculiet heeft beton keramiek een groot aantal voordelen:

  • Draagt bij aan een hoger rendement
  • Oogt stijlvoller en strakker
  • Duurzamer, de levensduur is langer
  • Kleurvaster, beton keramiek zal niet verkleuren

De Barbas Cuatro-3 90 in gebruik

Uiteraard voldoet ook deze Barbas inzethaard aan de allerlaatste en strengste normen. Zo bent u verzekerd van een hoog rendement en een lage uitstoot. Barbas gaat verder, zo heeft deze haard in de deur een degelijke tweepunts sluiting, worden alleen materialen van de allerhoogste kwaliteit gebruikt en kenmerkt deze Barbas haard zich door een zeer eenvoudige bediening. Ook kan de Barbas Cuatro-3 optioneel voorzien worden van een convectie ventilator. Hiermee zorgt ook u voor een snelle verdeling van de warmte door de gehele kamer.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Barbas Cuatro 3 90.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug