Barbas Unilux 6 270 three sided

BarbasUniluxDriezijdig

Vermogen: 10 – 12 KW
Kanaaldiameter: 180mm
Aansluiting: boven
Inbouwmaat: 71,5 x 56,1 x 43,5 cm (B x H x D)

Advies prijs: € 2.831,00

Omschrijving

Houtkachel Barbas Unilux 6 270 three sided

Barbas Unilux 6 270 three sided. Bij de keuze voor een inzethaard komt zeker het merk Barbas voorbij. Dit merk heeft een bijzonder ruim aanbod inzethaarden. De Universal-6 serie haarden is dan ook bijzonder populair. Tot nu ontbraken hier de hoek en driezijdige modellen. Met de introductie van de Universal-6 270 is het assortiment dan ook weer compleet gemaakt. Deze haard is zowel beschikbaar als hoekhaard en als driezijdig model. Zo kan u de haard kiezen die het beste past bij uw situatie.

Een van de vernieuwingen is de buitenluchtaansluiting. Hierdoor kan de kachel onafhankelijk branden van de lucht uit de ruimte waarin deze staat. Dit is noodzakelijk voor goed geïsoleerde woningen en woningen met mechanische ventilatie.

Een andere vernieuwing, deze haard is voorzien van warmte werend glas. Hiermee wordt het rendement verhoogd, een hogere verbrandingstemperatuur is mogelijk.

De twee- en driezijdige modellen zijn leverbaar in 2 afmetingen. De Universal-6 270 is het grotere model, waar de Barbas Unilux-6 265 het kleinere model is. Dit model is niet alleen kleiner maar heeft ook een lager verwarmend vermogen.

Standaard wordt de haard voorzien van een 8mm kader rondom het toestel. Wilt u de haard graag eenvoudig strak inbouwen, dan kiest u voor een klassiek kader. Hierbij heeft het toestel een opstaande rand van 42mm, waarmee inbouwen in bestaande situaties bijzonder eenvoudig is. Aan de onderzijde is het kader gelijk aan het toestel.

Het hoekmodel, de Unilux-6 270 Links of Rechts

Wanneer de haard in een hoek geplaatst wordt is een hoekmodel vaak de beste keuze. Door de zijruit, links of rechts, krijgt u een ruimer zicht op de vlammen vanuit de kamer.

Een driezijdige haard, de Unilux-6 270 Driezijdig

Kiest u ervoor om de haard langs een muur te plaatsen, dan geeft een driezijdig model vaak een prachtig ruimtelijk effect. Door de zijruiten is er vanuit de hele kamer zicht op het houtvuur.

Bent u benieuwd of de Barbas Unilux-6 270 geschikt is voor uw situatie? Neem contact op en wij helpen u graag bij de keuze van de ideale haard.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Barbas Unilux 6 270 three sided.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug