Barbas Unilux 6 70

BarbasUnilux

Vermogen: 8 – 12 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven
Inbouwmaat: 70 x 56 x 33.7 cm (B x H x D)

Advies prijs: € 2.086,00

Omschrijving

Houtkachel Barbas Unilux 6 70

Een inzethaard met een grotere breedte en een geringe inbouwdiepte, dat is de Barbas Unilux 6 70. Dit maakt de haard uniek in zijn soort en maakt het mogelijk de haard op veel plaatsen in te bouwen. Ter vervanging van bijvoorbeeld een oude openhaard of in een nieuwbouw situatie, voor beiden is deze haard een geschikte oplossing.

De inbouwmogelijkheden worden verder vergroot door de de vele aansluitmogelijkheden van de rookgasafvoer op de schoorsteen. Deze kan naar wens via de bovenzijde, achterzijde of diagonaal aangesloten worden. Verder kan deze inzethaard, evenals alle Unilux-6 modellen, aangesloten worden met een buitenluchtaansluiting. Dit maakt het mogelijk om de houthaard onafhankelijk te laten branden van de ruimte waarin deze staat. Ideaal voor een moderne goed geïsoleerde woning of een huis met een WTW-installatie.

Met de moderne verbrandingstechniek van de Unilux-6 70 bent u verzekerd van een hoog rendement en een lage uitstoot van fijnstof. Zo geniet u vele jaren van verantwoord stoken.

Ook aan het uiterlijk is gedacht. De haard kan geleverd worden met 4 verschillende design kaders. Ieder kader heeft geheel zijn eigen uitstraling en toepassing. Zo is het ene kader geschikt om de haard strak in te bouwen en het andere kader geeft de haard een meer robuuste uitstraling.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Barbas Unilux 6 70.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug