Barbas Unilux 6 80

BarbasUnilux

Vermogen: 8 – 11 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven
Inbouwmaat: 74 x 65 x 33.7 cm (B x H x D)

Advies prijs: € 2.239,00

Omschrijving

Houtkachel Barbas Unilux 6 80

De Barbas Unilux 6 80 is een van de nieuwe moderne inzethaarden van Barbas. Een combinatie van grote vrijheid qua inbouwmogelijkheden, moderne techniek en een prachtig uiterlijk. De Unilux-6 80 heeft een extra hoge ruit voor een nog beter zicht op het levendige vlammenspel van het houtvuur.

Door de haarden te herontwerpen is de inbouwdiepte verder teruggebracht tot slechts 35cm. Hierdoor kan deze houthaard op vele plaatsen ingebouwd worden waar een haard eerst niet mogelijk was. De mogelijkheden worden verder vergroot door de aansluitmogelijkheden van de rookgasafvoer aansluiting. Naar wens kan de schoorsteen horizontaal, verticaal of diagonaal aangesloten worden. Wanneer de situatie erom vraagt kan de haard ook optioneel met een buitenluchtaansluiting uitgevoerd worden. Zo brandt het vuur onafhankelijk van de ruimte waarin de haard geplaatst is.

Nieuw zijn ook de verschillende inbouwkaders. Ieder kader geeft de haard een eigen uitstraling en heeft zijn eigen toepassingsmogelijkheid. Of het nu om een strak ingebouwde haard gaat of om een meer klassiek kader, met deze designkaders is het mogelijk.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Barbas Unilux 6 80.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug