Barbas Universal 6 60

BarbasUniversal

Vermogen: 5 – 9 kW
Kanaaldiameter: 180mm
Aansluiting: boven
Inbouwmaat: 60 x 55 x 45,1 cm (B x H x D)

Advies prijs: € 2.086,00

Omschrijving

Houtkachel Barbas Universal 6 60

De Barbas Universal 6 60 is de kleinste haard in deze populaire serie inzethaarden. Bij deze haard heeft u de keuze uit een viertal designkaders. Hierdoor kan de haard volledig naar eigen wens ingebouwd worden. Verder kan de haard optioneel uitgevoerd worden met een krachtige ventilator om de warme lucht snel door de gehele kamer te verspreiden. Daarnaast heeft de haard de mogelijkheid om een buitenluchtaansluiting te gebruiken. Hiermee kan de benodigde lucht voor de verbranding ook direct van buiten gehaald worden.

Het ontwerp van de Universal-6 haarden is doordocht. Met de draaideur heeft u eenvoudig toegang tot de vebrandingskamer om de haard te vullen. Het sluitmechanisme is fraai aan de zijkant van de ruit weggewerkt.Door het ontwerp verder te ontwikkelen kan de haard nu ook met minder hout goed gestookt worden en heeft een beter zicht op het levendige vlammenspel.

De Universal-6 60 is een compacte inzethaard. Ideaal om een bestaande open haard te vervangen of om ook in een nieuwbouw situatie fraai in te bouwen.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Barbas Universal 6 60.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug