Barbas Universal 6 80

BarbasUniversal

Vermogen: 8 – 12 kW
Kanaaldiameter: 180mm
Aansluiting: boven
Inbouwmaat: 75 x 60 x 45,1 cm (B x H x D)

Advies prijs: € 2.372,00

Omschrijving

Houtkachel Barbas Universal 6 80

Met de Barbas Universal 6 80 is Barbas toe aan de 6e generatie inzet houthaarden uit de Universal-serie. Ondertussen zijn deze haarden ware klassiekers geworden. Aan de haard zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo is de optionele ventilator naar de achterzijde verplaatst. Hierdoor is er meer ruimte voor de verdiepte stookbodem, wat direct zorgt voor meer gemak bij het stoken. Een ander voordeel is dat u bij de Universal-6 nu kunt kiezen uit 4 verschillende kaders.

Uitvoeringen Barbas Universal-6 80

De haard wordt standaard zonder ventilator geleverd. Deze kunt u optioneel kiezen. De ventilator zal de warmte van de Universal-6 80 beter door de ruimte verspreiden.

Daarnaast heeft u bij deze haard de keuze uit 4 verschillende kaders, elk met een geheel eigen stijl en uitstraling.

  • Kaderloos – bij dit kader kan de haard geheel naar eigen inzicht ingebouwd worden. Na het inbouwen is er verder geen kader zichtbaar. Dit geeft de maximale vrijheid om de haard naar eigen inzicht in te bouwen.
  • Klassiek kader – vaak de beste keuze om een haard te plaatsen in een bestaande situatie. Hiermee wordt de haard keurig weggewerkt
  • Verdiept kader – de 8mm rand rond de haard is een geheel met het toestel. Dit geeft een eigentijdse uitstraling waarbij de haard en ombouw een geheel vormen
  • Inbouw kader – een stoere uitstraling door het 8mm dikke staal. De techniek onder de haard valt geheel uit het zicht

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Barbas Universal 6 80.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug