Barbas Universal 6 85

BarbasUniversal

Vermogen: 8 – 12 kW
Kanaaldiameter: 180mm
Aansluiting: boven
Inbouwmaat: 80 x 65 x 45.1 cm (B x H x D)

Advies prijs: € 2.514,00

Omschrijving

Houtkachel Barbas Universal 6 85

Met een ruit die ruim 65cm breed is, is de Barbas Universal 6 85 het grootste model in deze serie inzethaarden. Deze haarden zijn zeer geschikt om te plaatsen in een bestaande open haard. Natuurlijk kunnen ze ook prima gebruikt worden voor een nieuwe situatie. Zeker nu de Universal-6 85 leverbaar is met 4 verschillende kaders. Het klassieke kader is ideaal om de haard strak in te bouwen in een bestaande situatie. Bij dit kader heeft de haard een ruim uitstekend kader om de haard zo goed mogelijk te laten aansluiten.

De andere 3 kaders zijn met name geschikt voor nieuwbouw situaties. Hierbij is de kaderloos uitvoering zeer geschikt om de haard geheel strak in te bouwen. Het verdiepte kader zorgt voor een strak geheel tussen de haard en de ombouw. Tenslotte, bij het inbouw kader valt de techniek van de haard geheel weg.

Inzethaard met buitenluchtaansluiting

Bijzonder aan de Universal-6 is de mogelijkheid om de haard in te bouwen met een buitenluchtaansluiting. Dit is ideaal om de haard ook in goed geisoleerde woningen en woningen met mechanische ventilatie of WTW-installatie te installeren. Door deze aansluiting kan de haard volledig lucht onafhankelijk branden van de ruimte waarin deze staat.

Tenslotte kan de haard ook uitgerust worden met een mechanische ventilator om de warmte sneller en beter door de kamer te verspreiden.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Gemiddelde score: 4.5 uit 5 (2 stemmen)
5 sterren
1
4 sterren
1
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

top

top kachel!

2 jaar geleden
Mark
Mirko

Brand super goed!

2 jaar geleden

Review Barbas Universal 6 85.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug