Contura 690 Style

Vermogen: 3-9 KW
Rendement: 81%
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 1338mm
Afmetingen (BxHxD): 54-58×165-168×49,5-51×5 cm

Advies prijs: € 3.195,00

Omschrijving

Houtkachel Contura 690 Style

De Contura 690 Style is een nieuw model in de 690 serie. Met deze haard heeft u de mooie uitstraling van een tegelkachel maar profiteert u van alle voordelen van een moderne houtkachel. Door de hoogte van de kachel ziet u ook het vuur hoog boven de vloer branden. Met deze haard heeft u ook nog eens veel keuze vrijheid. U kunt kiezen uit drie verschillende kleuren en uit twee verschillende deuren. Maar ook nog eens uit twee omlijstingen en de optie voor de warmte vasthoudende powerstone. Ook hoort een glazen bovenplaat, speksteen bovenplaat of een aluminium gelakte bovenplaat tot de mogelijkheden. Bij deze keuze mogelijkheden kunt u altijd de haard zo samenstellen naar u tevredenheid.

Speksteen of Artstone omlijsting

Om nog meer te profiteren van een maximale warmte opslag heeft u nog de keuze om de omlijsting van speksteen te voorzien. Speksteen is van nature een materiaal welke de warmte erg goed vast houd. Het speksteen geeft nog warmte af als zelfs het vuur in de kachel al enkele uren gedoofd is. Doordat geen enkel stuk speksteen hetzelfde is heeft u dus ook altijd een unieke houtkachel.

Artstone is een andere keuze van omlijsting en is een natuurlijk grijze, gezoete betonsteen, die uniek is voor Contura. Deze geeft de kachel een moderne en stoere uitstraling. En natuurijk kunnen Beide modellen worden voorzien van warmte vasthoudende powerstone.

Accessoires voor de Contura 690 Style

Voor deze haard zijn er ook nog diverse accessoires te verkrijgen zoals een warmhoudplaatje voor op de kachel. Een elektrische ventilator voor een betere warmte circulatie in uw woonruimte. Een draaiplateau voor onder de kachel zodat u de houtkachel kunt draaien. En ook heeft u nog een optie om een externe beluchting op de haard aan te sluiten waarmee de verbrandingslucht van buiten kan worden gehaald en u dus nog meer rendement heeft van de haard.

LINKS

Producent Info

Contura

Eigenschappen

vermogen nominaal 6-9 Kw KW
afvoerdiameter 150 mm MM
aansluiting Boven en achter
vuurzicht Voorzijde
materiaal Plaatstaal, Gietijzer
harthoogte aansluiting 1200+ MM

Beoordelingen

Review Contura 690 Style.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug