Dik Geurts Bora Cover

Dik Geurts Bora Cover

Vermogen: 4-8 KW
Rendement: 84%
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven
Afmetingen (hxbxd): 96 x 51 x 46,8 cm

Advies prijs: € 2.918,00

Omschrijving

Houtkachel Dik Geurts Bora Cover

De Dik Geurts Bora Cover is een van de kachels uit een serie van 5 verschillende modellen. Dit zijn natuurlijk allemaal strakke robuuste design haarden zoals u van Dik Geurts gewend bent. Deze worden in donker antraciet uitgevoerd of in zilvergrijs geheel naar uw eigen keuze. Ook bestaat het binnenwerk bij deze kachels uit vermiculiet en zijn de haarden makkelijk te bedienen door 1 luchtschuif onder de haard. Door het goede beluchtingssysteem zal de ruit tijdens het stoken ook schoon blijven.

Dik Geurts Bora Fixed

De Bora Fixed is een hangende houtkachel met een modern design die aan het plafond gemonteerd wordt. Bij dit model blijft de ronde pijp in het zicht welke in de door u gewenste kleur geleverd wordt. Deze haard is ook nog eens 360º draaibaar zodat u vanaf alle gewenste kanten in de haard kunt kijken.

Dik Geurts Bora Flex

De Bora Flex is een hangende houtkachel met flexibele afvoerpijp welke op maat gemaakt wordt. Bij dit model blijft de ronde flexibele buis in het zicht welke in de door u gewenste kleur geleverd wordt. Ook is deze haard draaibaar zodat u vanaf meerdere kanten in de haard kunt kijken.

Dik Geurts Bora Wall

De Bora Wall is het model dat aan de muur wordt gemonteerd. Het volle gewicht hangt dus aan de muur en niet aan het pafond.

Dik Geurts Bora Console

De Bora Console heeft een weggewerkte afvoerpijp door een strakke console in dezelfde kleur als de haard. Ook onder loopt dit door zodat er één geheel ontstaat. Dit model wordt ook aan de muur gemonteerd.

Dik Geurts Bora Cover

De Bora Cover heeft alleen boven de stookkamer een strakke console die de afvoerpijp netjes wegwerkt. Dit ook weer een hangende haard. Doordat de ruimte onder de haard vrij is zorgt dit voor een ruimtelijk effect.

Producent Info

Dik Geurts

Beoordelingen

Review Dik Geurts Bora Cover.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug