Dik Geurts Lars 800

DikGeurtsLars

Vermogen: 3-5 KW
Rendement: 83%
Kanaaldiameter: 130mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 660mm
Afmetingen (hxbxd): 80 x 37 x 33 cm

Advies prijs: € 1.080,00

Omschrijving

Houtkachel Dik Geurts Lars 800

De Dik Geurts Lars 800 is een houtkachel die Dik Geurts al lang in het assortiment heeft en al bij vele mensen de kamer verwarmd. Door het simpele design en de strakke lijnen van deze kachel past deze ook goed in elk interieur. Typische kenmerken van deze houtkachel zijn de robuuste scharnieren en de deurgreep. De haard heeft ook een erg goed rendement van 83% zodat u een maximale opbrengst van warmte heeft uit u hout.

Kwaliteit houtkachel

Door de handige bakoven boven in de kachel kunt u altijd makkelijk iets opwarmen of bakken. Natuurlijk is het bij deze kachel ook mogelijk de afvoer te wisselen zowel aan de boven als achterkant. Ook zit er in deze houthaard een na verbrandings systeem voor optimaal rendement en zo min mogelijke uitstoot van rookgassen. Deze haard is natuurlijk ook voorzien van raam beluchting zodat het raam bij goed stoken altijd schoon blijft. Deze houtkachel is verkrijgbaar is de kleur donker antraciet.

Accessoires Dik Geurts Lars 800

Bij deze kachel wordt natuurlijk ook het handige as schepje geleverd en krijgt u er een handschoen bij. Heeft u de ruit toch vies naar een tijdje stoken? Dit kunt u dan simpel reinigen met de bijgeleverde ruitenreiniger.

Verschillende modellen Dik Geurts Lars

De Lars 800 is de kleinste kachel in deze serie. Doordat er ook nog 2 grotere modellen van de Lars zijn kunt u dit model in iedere ruimte plaatsen. Er zijn nog 2 grotere kachels. Dit zijn de Lars 900 en de Lars 1100.

Is De Lars toch niks voor u en zoekt u toch iets anders?

Kijk dan ook eens op onze website voor de andere Dik Geurts Kachels of naar een van de andere merken!

LINKS

Producent Info

Dik Geurts

Beoordelingen

Review Dik Geurts Lars 800.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug