Dik Geurts Odin Tunnel Plateau

Dik Geurts Odin Tunnel Plateau

Vermogen: 4-8 KW
Rendement: 75%
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven
Afmetingen (Øxd): 60,6 x 38 cm

Advies prijs: € 3.925,00

Omschrijving

Houtkachel Dik Geurts Odin Tunnel Plateau

De Dik Geurts Odin Tunnel Plateau is een van de nieuwste houtkachels van Dik Geurts. Odin is de naam van een oppergod uit de Noordse mythologie en nu dus de naam van deze exclusieve haard. Het unieke aan de Odin is het ronde design waarbij het vlammenspel erg goed tot zijn recht komt.  In dit unieke design ziet men natuurlijk de typische kenmerken van Dik Geurts weer terug. De donker antraciete kleur, de strakke afwerking en natuurlijk de simpele bediening met een enkele luchtschuif. Met deze haard heeft Dik Geurts dus weer een mooi model aan hun serie houtkachels toegevoegd. 

Luchtschuif

De luchtschuif is makkelijk te bedienen en kan in 3 standen, hiermee bediend u de gehele haard. De primaire beluchting is voor het opstoken van de haard, de secundaire beluchting voor de verbranding van onverbrande gassen en de ruit beluchting voor altijd schone ruiten.

Binnenbekleding

De binnenbekleding van de kachel bestaat uit in vorm gegoten vermiculiet. Dit is een uiterst licht en isolerend materialen waardoor er meer warmte in het haardvuur blijft en het rookkanaal goed opwarmt en op temperatuur blijft. Hierdoor krijgt men een erg goede verbranding en een hoog rendement.

Externe beluchting

Als optie kan er op deze kachel een externe beluchting worden aangesloten. Dit is erg efficiënt en ook uitermate geschikt voor goed geïsoleerde woningen.

Verschillende modellen

De Odin is te verkrijgen in 5 verschillende modellen. Deze modellen zijn de Dik Geurts Odin Fixed, dit is een hangende uitvoering en kan daardoor op veel plekken geplaatst worden. En de Dik Geurts Odin Wall, dit is een hangend wandmodel. De Dik Geurts Odin Plateau, waar men hout onder kan leggen maar ook wat mooie accessoires op kan zetten. En de Dik Geurts Odin Tunnel Fixed, deze haard is ook een hangende uitvoering alleen kan men hier van 2 kanten in kijken. En dan natuurlijk nog de Dik Geurts Odin Tunnel Plateau waarbij men van 2 voordelen kan genieten, de doorkijkhaard maar natuurlijk ook van het mooie plateau.

LINKS

Producent Info

Dik Geurts

Beoordelingen

Review Dik Geurts Odin Tunnel Plateau.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug