Dik Geurts Tornado Straight

Dik Geurts Tornado Straight

Vermogen: 4-8 KW
Rendement: 84%
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven
Afmetingen (hxbxd): 92,5 x 54,4 x 46,5 cm

Advies prijs: € 3.930,00

Omschrijving

Houtkachel Dik Geurts Tornado Straight

De Dik Geurts Tornado Straight is een van de kachels uit een serie van 2 verschillende modellen. Dit zijn weer strakke robuuste design haarden zoals u van Dik Geurts gewend bent. Deze worden in donker antraciet uitgevoerd of in zilvergrijs geheel naar uw eigen keuze. Ook kunt u tegen een meerprijs zelf een gewenste RAL kleur kiezen voor de mantel. Ook bestaat het binnenwerk bij deze kachels uit vermiculiet en zijn de haarden makkelijk te bedienen door 1 luchtschuif onder de haard. Door het goede beluchtingssysteem zal de ruit tijdens het stoken ook schoon blijven.

Dik Geurts Tornado Oblique

De Tornado Oblique is een 2 zijdige haard die is uitgevoerd met een schuine mantel. Doordat de mantel schuin loopt kunt u deze haard in situaties gebruiken waarbij u links of rechts van de haard wat meer ruimte nodig heeft. Bij deze haard kunt u zelf kiezen uit een links model of een rechts model.

Dik Geurts Tornado Straight 

De Tornado Straight is een 2 zijdige haard die is uitgevoerd met een rechte mantel. Bij deze haard kunt u zelf kiezen uit een links model of een rechts model.

LINKS

Producent Info

Dik Geurts

Beoordelingen

Review Dik Geurts Tornado Straight.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug