Dovre 250

Dovre

Vermogen: 6 KW
Rendement: 75%
Kanaaldiameter: 125mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 495mm
Afmetingen (hxbxd): 64,5 x 45 x 40,5 cm

Advies prijs: € 1.075,00

Omschrijving

Houtkachel Dovre 250

Een kleine houtkachel met een klassieke uitstraling, zo is de Dovre 250 het beste te omschrijven. Het klassieke uiterlijk bevat een houtkachel voorzien van de modernste technieken. Zo kan de kachel uitgevoerd zijn met een naverbrandingsysteem. Goed voor het milieu en het houtvebruik. Verder is deze kachel voorzien van het speciale airwash-glasbeluchtingssysteem, wat ervoor zorgt dat het glas van de kachel langer schoon blijft.

De verschillen tussen de modellen zitten in de deur. Of het een volglasdeur is of een deur met een meer klassieke uitstraling. Daarnaast kan de kachel naar wens uitgevoerd met of zonder aslade.

Deze eenvoudige uitvoering heeft een fraaie glasdeur en de kachel is voorzien van het AirWash systeem om de ruit vrij te houden van aanslaag. Dit model wordt zonder aslade geleverd en heeft een betonnen stookvloer.

De meeste complete naverbranding vindt plaats bij de 250 CB. Met het dubbele verbrandingssysteem bespaart u hout en draagt u bij aan een schoner milieu. Het verbaast dan ook niet dat de meeste mensen voor dit model kiezen.

Standaard wordt de 250 CB alleen in het antraciet gelakt geleverd.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Dovre 250.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug