Dovre 350 CB3

DovreCB

Vermogen: 6 KW
Rendement: 81%
Kanaaldiameter: 125mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 658mm
Afmetingen (hxbxd): 76,8 x 43 x 47,5 cm

Advies prijs: € 1.415,00

Omschrijving

Houtkachel Dovre 350 CB3

De Dovre 350 CB3 is een van de populairste Dovre kachels. De combinatie van een moderne uitstraling met een traditionele vorm maken dit een aantrekelijke houtkachel. Wanneer u liever meer zicht op de vlammen wilt kan u kiezen voor de uitvoering met zijruiten, de Dovre 350 CB/3. Qua vermogen is deze kachel ideaal voor een middelgrote ruimte. Voor het gebruik in een wat grotere of minder goed geisoleerde woning raden we u zijn grotere broer, de Dovre 360 CB, aan. Deze kachel is net een paar centimeter breder en heeft iets meer vermogen. Uitvoering Dovre 350 CB Standaard is deze Dovre houtkachel uitgerust met een speciaal glasbeluchtingssysteem, het zogenaamde Airwash-systeem, dat zorgt ervoor dat de ruit langer schoon blijft. Hierdoor kunt u blijven genieten van een onbelemmerd zicht op het sfeervolle vlammenspel. Verder heeft deze Dovre houtkachel een zeer hoog rendement en lage emissiewaarden. Dit dankzij het secundaire verbrandingssysteem.

Dovre 350 CB De Dovre 350 CB is de standaard uitvoering van de kachel. De kachel heeft aan de voorzijde een raam waardoor er een uitstekend vuurzicht is. De overige kenmerken zijn: Verstelbare poten, hierdoor is de hoogte van de schoorsteenaansluiting variabel van 600 tot 660mm en de hoogte van de kachel is daarmee tussen de 71,5 en 77,5 cm Voorzien van zij-, boven en achteraansluiting Dovre 350 CB/3 Tegen een geringe meerprijs kunt u kiezen voor de uitvoering met zijruiten. U heeft dan een compacte moderne houtkachel met vuurzicht vanuit 3-zijden. Naar keuze kan de 350 CB3 uitgevoerd worden met een zij-, boven- of achteraansluiting. Het gewicht van deze uitvoering bedraagt 110kg en de hoogte van het rookkanaal is 65,8 cm (vloer – midden afvoer).

U kunt hier ook eens kijken naar de Dovre 350CB deze houtkachel is zonder de zij ruitjes of indien uw kamer dit toelaat naar de naar zijn grotere broer de Dovre 360CB. Ook deze kachel is te verkrijgen met zij ruitjes dit is de Dovre 360CB/3.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Dovre 350 CB3.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug