Dovre 360 CB3

DovreCB

Vermogen: 8 KW
Rendement: 74%
Kanaaldiameter: 125mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 658mm
Afmetingen (hxbxd): 76,8 x 54,2 x 47,5 cm

Advies prijs: € 1.670,00

Omschrijving

Houtkachel Dovre 360 CB3

Met de Dovre 360 CB3 heeft Dovre een moderne kachel met een tijdloze uitstraling in het assortiment. Deze kachel is leverbaar in vele varianten zodat er altijd wel een model is dat past bij uw wensen. De 360 is grotendeels gelijk aan de Dovre 350, het verschil is dat de kachel iets groter is. Hierdoor kunnen er langere houtblokken in, ligt het vermogen net wat hoger en oogt de kachel een stuk breder.

De houtkachel 360 CB is een middelgrote kachel met een nominaal vermogen van 8kW en een maximaal vermogen van 9kW. De moderne en tijdloze vormgeving past in bijna ieder interieur. Door de Clean Burn techniek vindt er een optimale verbranding van het hout plaats. Hierdoor haalt u meer warmte uit het hout en is de verbranding beter voor het milieu. Verder blijft de ruit langer schoon door het AirWash-systeem. De warme lucht stroomt langs de ruit waardoor deze langer schoon blijft vieze aanslag. Erg praktisch is de mogelijkheid om de rookgasafvoer niet alleen aan de boven- of achterkant aan te sluiten maar ook aan de zijkant. Tenslotte, de Dovre 360 is uitgerust met een vaste stookvloer en een ontassingsrooster om de kachel eenvoudig schoon te houden.

Dovre 360 CB De 360 CB is de standaard uitvoering van deze kachel. De kachel heeft alleen een ruit aan de voorzijde. Verder heeft dit model verstelbare poten. Hiermee komt de rookgasafvoeraansluiting eenvoudig op de juiste hoogte. De hoogte van de kachel is hiermee instelbaar tussen de 71,5 en 77,5 cm. Dovre 360 CB/3 Wanneer u zoekt naar een haard met 3-zijdig vuurzicht dan kiest u voor de Dovre 360 CB/3. Naast de glasdeur aan de voorzijde heeft dit model ook zijruiten. Hiermee kan u nog beter genieten van het prachtige vlammenspel. In tegenstelling tot de standaard uitvoering zijn de poten van deze kachel niet verstelbaar.

U kunt hier natuurlijk ook eens kijken naar de Dovre 360CB dit is de zelfde houtkachel zonder de zij ruitjes. Deze houtkachel is er ook nog in een kleinere versie. Dit zijn de Dovre 350cb en de Dovre 350cb/3 met zij ruitjes.

Producent Info

Beoordelingen

Review Dovre 360 CB3.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug