Dovre 640 CB

DovreCB

Vermogen: 9 KW
Rendement: 75%
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 605mm
Afmetingen (hxbxd): 76 x 65 x 55 cm

Advies prijs: € 1.795,00

Omschrijving

Houtkachel Dovre 640 CB

De Dovre 640 CB houtkachel kenmerkt zich door zijn klassieke uiterlijk. De 640 CB hoort zeker binnen deze traditie van Dovre. Het is een houtkachel die ontworpen is om gebruikt te worden. Over de kleinste details is nagedacht. Dit gecombineerd met kachel uit de hoogste kwaliteit gietijzer zorgt ervoor dat de Dovre 640 garant staat voor vele jaren sfeervol stoken.

Het interieur van de kachel is opgebouwd uit vermiculite-stenen en heeft een geisoleerde verbrandingskamer. Combineer dit met een vernuftig secundair verbrandingssyteem en u heeft een kachel met een hoog rendement en een optimale verbranding. Dit zorgt direct voor meer warmte maar daarnaast is het ook beter voor het milieu, u verbruikt minder hout en de uitstoot van schadelijke stoffen wordt beperkt.

De Dovre 640 CB heeft 2 deuren. Een aan de voorzijde die ook voorzien is van een ruit en een deur aan de zijkant. De deur aan de zijkant is erg praktisch voor het vullen van de kachel. U kunt hierdoor eenvoudig grote stukken hout op het vuur leggen. De brandkamer is groot genoeg voor blokken hout tot 50cm. De ruit aan de voorzijde blijft langer schoon door het unieke AirWash-systeem van Dovre. Zo kunt u blijven genieten van het schitterende vlammenspel in de kachel. Ook aan verdere praktische gebruik is gedacht. Zo is er een aparte asladedeur en een vaste stookvloer met ontassingsluik. Het schoonmaken en afvoeren van het as wordt zo erg eenvoudig.

Dovre staat bekend om de emaille afwerking. Ook dat is mogelijk bij de 640CB. U kunt kiezen uit de standaard antraciet afwerking of een emaille afwerking. Bij emaille heeft u de keuze uit de kleuren: zwart, houtskool, wit/ivoor of majolica bruin. De laaste tijd is met name de witte uitvoering erg populair! Wanneer u een vergelijkbaar model zoekt met meer vermogen dan moet u zeker naar de Dovre 760 CB kijken. Wanneer u juist minder vermogen zoekt dan is de Dovre 250 CB de ideale houtkachel.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Dovre 640 CB.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug