Hwam 3520C

HwamC

Vermogen: 4,5 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 854mm
Afmetingen (hxbxd): 125,8 x 54 x 37,1 cm

Advies prijs: € 2.495,00

Omschrijving

Houtkachel Hwam 3520c

De Hwam 3520c is een prachtige houtkachel ontworpen en gemaakt in Denemarken door het Deens Hwam. Jarenlange ervaring in ontwerp en productie zorgen ervoor dat hun kachels er beeldschoon uit zien en zeer solide zijn. Een bijzondere aanwinst voor uw huis. Een meubelstuk waar u gepast trots op kunt zijn.

Hwam 3520 techniek

Door hun voortdurende technische vernieuwing hebben ze een aantal knappe technieken kunnen ontwikkelen. Zoals de Hwam automatic, die automatisch de luchttoevoer regelt aan de hand van de warmte. En de typische Hwam schuifdeur. Ook bij dit model draait de deur niet open, maar schuift hij naar boven. Door het slimme ontwerp is dit heel licht en met een hand te doen, en glijdt de deur geruisloos omhoog. Voordeel is dat er geen turbulentie ontstaat en er geen asdeeltjes de Hwam kachel uitgetrokken worden.

Opbergruimte Hwam 3520

De Hwam 3520 onderscheidt zich van het kleinere model uit de Hwam 35-serie door zijn langere onderkant. Dit is een praktische opbergplek voor bijvoorbeeld hout. Zo hebt blijft het hout netjes opgeborgen maar altijd binnen handbereik. Kijk ook eens bij de grotere variant die ook een lange bovenkant heeft.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Hwam 3520C.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug