Hwam 3530C

HwamC

Vermogen: 4,5 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 855mm
Afmetingen (hxbxd): 143,8 x 54 x 37,1 cm

Advies prijs: € 2.595,00

Omschrijving

Houtkachel Hwam 3530c

De Hwam 3530c is het hoogste model uit de 35-serie van Hwam. Niet alleen met hoge onderkant, voor het opbergen van bijvoorbeeld hout. Ook met een hoge bovenkant waarin extra speksteen gelegd kan worden. Dat zorgt voor het extra lang vasthouden van de warmte, waardoor de temperatuur in uw woonkamer langer stabiel blijft.

Hwam 3530 design

Bent u van mening dat een houtkachel niet alleen goed moet branden en verwarmen, maar er ook goed uit moet zien en in uw interieur moet passen? Wij zijn het met u eens. Een kachel is meer dan verwarming. De sfeer die hij brengt wordt grotendeels geleverd door de uitstraling, het design. Hwam deelt deze mening ook en heeft de Hwam 3530 ontwerpen in drie hoofdvarianten: een uitvoering in zwart glas, staal of met speksteen bekleed. Met de overige opties kunt u de Hwam 3530 krijgen die u wilt.

Stoken met de Hwam 3530

Gelukkig is Hwam ook zeer vakkundig op het gebied van verbranding. De met speciaal materiaal beklede brandkamer zorgt zelf voor de juiste luchttoevoer. Hierdoor wordt het hout op de juiste manier verbrand, met lage uitstoot van roet- en gasdeeltjes. De warme lucht wordt op slimme manier door de kachel geleid met een hoog rendement tot gevolg.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Hwam 3530C.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug