Hwam classic 7H

HwamclassicH

Vermogen: 11 KW
Kanaaldiameter: 180mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 1063mm
Afmetingen (hxbxd): 120 x 64 x 50,2 cm

Advies prijs: € 3.295,00

Omschrijving

Houtkachel Hwam Classic 7H

Een flinke kachel is de Hwam Classic 7H. Het klassieke uiterlijk maakt een extra robuuste indruk. De Classic 7H maakt dat ook waar: Zelfs de grootste ruimtes kan hij zonder problemen verwarmen.

Techniek in de Classic 7H

Uiterlijk is de classic 7H wel klassiek. Van binnen is het een op en top moderne kachel. Het handige Hwam automatic systeem voor automatische luchtregeling zit erin. Door een veer die krimpt of uitzet door de warmte wordt automatisch de luchttoevoer bediend. Dit unieke systeem is door Hwam zelf ontworpen en vindt u alleen in hun kachels. Voordeel is dat u minder zelf bezig hoeft te zijn met het regelen van het vuur. De verbranding in deze kachel is ook van het niveau dat we van Hwam verwachten. Het zal u dus niet verbazen dat de Classic 7H aan de strengste eisen omtrent schone verbranding en uitstoot van afvalgassen voldoet.

Opties in de Classic 7H

Deze Hwam houtkachel is in zowel grijs als zwart verkrijgbaar. Installeert u een ovendeur, dan beschikt u direct over een houtgestookte oven. De Classic 7H is zowel met boven- als achteraansluiting te installeren.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Hwam classic 7H.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug