Jotul F 105 B

Vermogen: 4,5 KW
Kanaaldiameter: 125mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 590mm
Afmetingen (hxbxd): 69 x 41 x 35 cm

Advies prijs: € 1.590,00

Omschrijving

Houtkachel Jotul F 105 B

De Jotul F 105 B heeft een ruime bergruimte onder de verbrandingskamer met deur. Ook dit model is naar wens leverbaar in het zwart of wit emaille. Daarnaast kan er de gekozen worden voor de optionele spekstenen bovenplaat of aslip.

Na de succesvolle Jotul F305-serie is er nu de F105. Hetzelfde aansprekend ontwerp maar dan in een kleiner jasje. Hierdoor zijn niet alleen de plaatsingsmogelijkheden nog groter geworden, het vermogen is ook afgenomen. Door het lage vermogen waarop deze kachel goed brandt is dit model ook geschikt voor situaties waar de warmtebehoefte zeer beperkt is. Denk bijvoorbeeld aan een passiefhuis. De F105 behoort tot de klasse 1 houtkachels, dat wil dat dit model al bij een houtverbruik van 0.8kg/uur schoon brandt! Dit staat gelijk aan een warmteafgifte van slechts 2.4kW. Het compacte ontwerp maakt de kachel bijzonder aansprekend. Door de forse ruit aan de voorzijde heeft u een ruim zicht op het levendige vlammenspel. ook dit model heeft een goed regelbaar vuur.

Jotul F 105 LL – Op poten

De uitvoering op poten. Dit geeft de kachel een ruimtelijke uitstraling. Optioneel zijn de aslip en spekstenen bovenplaats. Verder kan voor de afwerking gekozen worden tussen een zwarte uitvoering of in wit emaille. Naast de fraaie en moderne witte kleur geeft de emaille laag ook een optimale bescherming voor een langdurig leven. En dit is ook nog eens makkelijk schoon te maken!

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Jotul F 105 B.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug