Jotul F 305 B

Vermogen: 5 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 730mm
Afmetingen (hxbxd): 90 x 45 x 45 cm

Advies prijs: € 1.990,00

Omschrijving

Houtkachel Jotul F 305 B

Bij de Jotul F 305 B is brandkamer geplaatst op een solde basis. Een basis die prima kan dienen als ruime houtopslag.

De Jotul F305-serie bestaat uit een drietal modellen met allen een prachtig horizontaal ontwerp. Hierdoor is het bijvullen van de kachel nog eenvoudiger, heeft u een beter vuurzicht en is de warmte overdracht verder verbeterd. Door de convectie van de kachel te optimaliseren kan de kachel dichter bij brandbare materialen geplaatst worden dan andere kachels in deze klasse. Het extra hoog geplaatste vuur zorgt ervoor dat u vanuit vele hoeken goed vuurzicht heeft, bijvoorbeeld vanaf de bank. Dat de F305 een aansprekend ontwerp heeft blijkt ook wel uit de gewonnen prijs. De kachel is bekroond met de Red Dot Award: Product Design 2015.

Kijk ook eens naar de F 305 LL

De poten van de model geven de kachel een klassieke en vriendelijke uitstraling. Naar wens kan de kachel ook uitgevoerd worden met kortere poten. De breedte van de haard maakt het eenvoudig om ook grotere stukken hout te stoken. Qua afwerking heeft u de keuze uit wit email of zwarte lak.

De Jotul F305 SL met korte poten

Een nieuwe aanvulling op dit populaire model is de F305 SL. Dezelfde fraaie houtkachel maar dan uitgevoerd met korte poten. Afhankelijk van hoe de kachel geplaatst wordt kan dit model voor meer sfeer en een beter zicht op de vlammen zorgen. Met deze extra keuze mogelijkheid kan deze Jotul nog beter passend gemaakt worden voor uw situatie.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Jotul F 305 B.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug