Morso 6670

Vermogen: 9 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 500mm
Afmetingen (hxbxd): 675 x 50 x 39,9 cm

Advies prijs: € 2.495,00

Omschrijving

Houtkachel Morso 6670

Met de nieuwe Morso 6670 haard heeft het befaamde merk Morsø een kachel neergezet die met succes een geheel nieuwe standaard zet. Waarbij omstanders geboeit worden met een verrassende elegantie en slank design. Daarbovenop is het zicht op de het vlammenspel groter dan ooit.

De elliptische vorm van de haard wordt geaccentueerd door de unieke dubbele deur waardoor het glas oppervlak kon worden maximaliseert. Deze biedt dan ook een spectaculair 180° breed zicht op het vuur.

Het prachtige zicht op de vlammen wordt verder versterkt door het goud getinte vermiculiet. Dat Net als de deur van de kachel is gedecoreerde met de legendarische Morsø eekhoorn. Het bewijs dat dit een originele Morsø kachel is.

De nieuwe Morsø 6670 heeft een verbeterde luchttoevoer, beter geïsoleerde verbrandingskamer en is makkelijker te bedienen dan ooit te voren. Dit betekent dat de haard geoptimaliseerd is om zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn en daarom draagt deze ook het Nordic Swan ecolabel.

De Morsø 6600 is momenteel verkrijgbaar in twee verschillende varianten, zo kan u de haard kiezen die het best bij uw behoeftes en interieur past. De 6600 is er als een hangende variant of als vrijstaand model met een open houtvak onder de elliptische verbrandingskamer.

LINKS

 

Producent Info

Beoordelingen

Review Morso 6670.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug