Morso 7650

Vermogen: 8 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 763mm
Afmetingen (hxbxd): 97,2 x 46,1 x 64,1 cm

Advies prijs: € 3.195,00

Omschrijving

Houtkachel Morso 7650

De Morso 7650 valt op door zijn ronde vorm, de vrouwelijke overgangen en de grootste glazen ruit in de geschiedenis van Morsø. Deze unieke design elementen zorgen voor een kachel met een persoonlijke stijl en een zacht tintje. Maar bestaat gelukkig nog steeds uit een bijna onverwoestbaar gietijzer.

Veel origineler en robuuster kan een kachel niet worden dan wanneer deze speksteen en gietijzer combineert. Dat is dan ook precies wat de er bij de Morsø 7650 gedaan.
De Morsø 7650 is een kunstwerk dat niet alleen het huis maar ook je lichaam en ziel verwarmt. De Morsø 7650 is een convectie kachel en brandt schoon en efficiënt. De bediening van deze kachel is logisch en efficiënt omdat zowel de luchttoevoer als de rookgasafvoer worden bediend door één enkele schuif.

Deze haard verwarmt ruimtes tot 120 m². en is uitgerust met een geavanceerd verbrandingssysteem dat gebruik maakt van een tertiaire luchttoevoer voor een optimale controle over het verbrandingsproces.
Door de efficiënte en schone verbranding is deze haard dan ook bekroond met het Nordic Swan ecolabel.

Daar bovenop is de Morsø 7650 ook nog eens bekroond met de Reddot Design Award voor het prachtige design dat op zeer elegante wijze speksteen en gietijzer combineert. Nu is dat speksteen niet alleen heel mooi, maar dient het ook nog eens als warmtemagazijn. Hierdoor blijft de kachel nog urenlang nadat het vuur is gedoofd warmte afgeven.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Morso 7650.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug