Morso 7890 hoog model

Vermogen: 7 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 1179mm
Afmetingen (hxbxd): 135,7 x 50,4 x 43,5 cm

Advies prijs: € 2.595,00

Omschrijving

Houtkachel Morso 7890

De 60 cm hoge sokkel laat de Morso 7890 hoog over de kamer uitkijken en kan zowel vlak, met lade als met houtvak worden geleverd. Dit maakt de Morsø 7890 een centrale plek voor warmte en comfort in de kamer.
Er is veel gedaan om er voor te zorgen dat de Morsø 7890 een kachel is die een heel leven meegaat. Design elementen zoals de roestvrijstalen handgreep die een interessant contrast vormt met het zwarte gietijzer. De milieuvriendelijke verbranding die geregeld wordt met één enkele hendel. De zelfsluitende deur die de brandkamer met een zachte klik afsluit. Al die dingen maken de Morsø 7890 een constant genot om te gebruiken.

De grote glazen deur in de Morsø 7890 geeft een ruim zicht op het vuur, en dankzij het strakke, moderne ontwerp door Monica Ritterband past deze haard perfect in de meeste huishoudens.
Tevens is, door de efficiënte en schone verbranding, deze haard bekroond met het Nordic Swan ecolabel.

Maar dit is niet de enige haard in de de Morsø 7800 serie. U kunt zelf kiezen hoe uw kachel eruit komt te zien. De 7800 serie is namelijk modulair en daardoor krijg je veel keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de hoogte van de sokkel, een open of gesloten sokkel, de haard op een voetstuk te zetten, of aan de muur te hangen. Waar u ook voor kiest, u kiest altijd voor de Morsø kwaliteit die nu al 160 jaar bekend is.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Morso 7890 hoog model.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug