Morso 7943

Vermogen: 7 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 979mm
Afmetingen (hxbxd): 115,7 x 50,4 x 43,5 cm

Advies prijs: € 2.895,00

Omschrijving

Houtkachel Morso 7943

De 40 cm hoge sokkel onder de Morso 7943 kan zowel vlak, met lade of met houtvak worden geleverd. Dit geeft u de keuze om te kiezen voor de stijl die het beste bij u en uw interieur past. Er is veel gedaan om er voor te zorgen dat de Morsø 7943 een kachel is die een heel leven meegaat. Design elementen zoals de roestvrijstalen handgreep die een interessant contrast vormt met het zwarte gietijzer. De milieuvriendelijke verbranding die geregeld wordt met één enkele hendel. De zelfsluitende deur die de brandkamer met een zachte klik afsluit. Al die dingen maken de Morsø 7943 een constant genot om te gebruiken. De grote glazen deur en de zijruiten in de Morsø 7943 geven een ruim 180° zicht op het vuur, en dankzij het strakke, moderne ontwerp door Monica Ritterband past deze haard perfect in de meeste huishoudens. Tevens is, door de efficiënte en schone verbranding, deze haard bekroond met het Nordic Swan ecolabel.

Optioneel is deze haard ook verkrijgbaar met een spekstenen bovenplaat of 19 of 46 cm hoge verhoging met warmtemagazijn.

Maar dit is niet de enige haard in de de Morsø 7900 serie. U kunt zelf kiezen hoe uw kachel eruit komt te zien. De 7900 serie is namelijk modulair en daardoor krijg je veel keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de hoogte van de sokkel, een open of gesloten sokkel, de haard op een voetstuk te zetten, of aan de muur te hangen. Waar u ook voor kiest, u kiest altijd voor de Morsø kwaliteit die nu al 160 jaar bekend is.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Morso 7943.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug