Morso S10-70

Vermogen: 5 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 593mm
Afmetingen (hxbxd): 73 x 45,6 x 40,9 cm

Advies prijs: € 1.895,00

Omschrijving

Houtkachel Morso S10-70

De Morso S10-70 is een nieuwe en prachtig ontworpen haard met een grote glasplaat aan de voorkant. De Morsø S10-70 heeft een stijlvol en minimalistisch design en is onderdeel van de nieuwe Morsø S-serie van stalen kachels met een focus op modern design. De voorkant van de kachel wordt gedomineerd door de prachtige, grote glazen deur, die er voor zorgt dat u optimaal kunt genieten van het vuur en de kachel een moderne uitstraling geeft.

Morsø’s ideologie is om te streven naar de ideale combinatie van design, kwaliteit en topmateriaal. De Morsø S is hier een sterk voorbeeld van. Morsø ontwikkelde een gamma stalen houtkachels van topkwaliteit met de klemtoon op design. De stijl is licht, elegant en op en top Scandinavisch. En om de Morsø roots nog beter uit te laten komen zijn ook de nieuwe kachels voorzien van gietijzeren elementen.

De hangende Morsø S10-70 is niet alleen mooi maar ook praktisch. Zo is de deur eenvoudig te bedienen met het koelblijvende handvat en is de luchttoevoer te bedienen met een enkele schuif. In het ontwerp van de verbrandingskamer zijn de modernste verbrandingstechnieken verwerkt. Deze voldoet dus aan de laatste normen wat efficiëntie en uitstoot betreft. Hierdoor is deze haard dan ook bekroond met het Nordic Swan ecolabel.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review Morso S10-70.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug