Nestor Martin C23

NestorMartinC

Vermogen: 1,5 – 9KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 566mm
Afmetingen (hxbxd): 70 x 58,8 x 37,8 cm

Advies prijs: € 2.075,00

Omschrijving

Nestor Martin C23

De Nestor Martin C23 heeft alles! Een tijdloze houtkachel met een fris design en ook het superieure woodbox systeem. Een geweldige combinatie die bij u in huis zorgt voor sfeer, stijl en comfort! Het geheim van de Nestor Martin houtkachel is de speciale Woodbox Technologie. Een verbrandings systeem dat voor eens en altijd zou bewijzen dat vuur mooier kan zijn dan werd aangenomen. Bij de Woodbox Technologie wordt voor verwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zodat er een maximale verbranding ontstaat. Slimme regel kleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt.

De Nestor Martin C23 is een fraaie vrijstaande houtkachel en de kleinste uit de C-serie. Door zijn tijdloze uitstraling kan de Nestor Martin C23 zowel in een moderne woning geplaatst worden als in een woning met een nostalgische uitstraling.

Afstandsbediening

Deze afstandsbediening kan gebruikt worden in de handmatige of automatische modus. Wanneer u de afstandsbediening handmatig gebruikt kunt u de + en – toetsen indrukken om de intensiteit van het vuur aan te passen. Simpelweg door de luchttoevoer te verhogen of te verlagen. Ze kunnen aangewend worden om deze instellingen op ieder moment aan te passen. Net zoals u de luchtcontrole handmatig zou instellen.
In de automatische modus kunt u de kamertemperatuur instellen zodat de ingebouwde sensor de kamertemperatuur zal controleren en automatisch aanpassen aan de kachel. De Nestor Martin afstandsbediening geeft u meer comfort en  flexibiliteit dan ooit tevoren.

LINKS

Producent Info

Nestor Martin

Beoordelingen

Review Nestor Martin C23.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug