Nestor Martin FH33

NestorMartinFH

Vermogen: 2 – 12 KW
Kanaaldiameter: 180mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 926mm
Afmetingen (hxbxd): 106,4 x 56,4 x 40,3 cm

Advies prijs: € 3.875,00

Omschrijving

Nestor Martin FH33

De Nestor Martin FH33 heeft alles! Een tijdloze houtkachel met een fris design en ook het superieure woodbox systeem. Een geweldige combinatie die bij u in huis zorgt voor sfeer, stijl en comfort! Het geheim van de Nestor Martin houtkachel is de speciale Woodbox Technologie. Een verbrandings systeem dat voor eens en altijd zou bewijzen dat vuur mooier kan zijn dan werd aangenomen. Bij de Woodbox Technologie wordt voor verwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zodat er een maximale verbranding ontstaat. Slimme regel kleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt.

De Nestor Martin FH33 is een vrijstaande houtkachel die het vuur dicht bij u brengt. De hoge verbrandingskamer van de Nestor Martin FH33 is ontworpen om het vuur vrij spel te geven, zodat u over de volle hoogte kunt genieten van spectaculaire vlameffecten. Het sober design geeft de FH33 een uitzicht van verfijnde zuiverheid.

Afstandsbediening

Deze afstandsbediening kan gebruikt worden in de handmatige of automatische modus. Wanneer u de afstandsbediening handmatig gebruikt kunt u de + en – toetsen indrukken om de intensiteit van het vuur aan te passen. Simpelweg door de luchttoevoer te verhogen of te verlagen. Ze kunnen aangewend worden om deze instellingen op ieder moment aan te passen. Net zoals u de luchtcontrole handmatig zou instellen.
In de automatische modus kunt u de kamertemperatuur instellen zodat de ingebouwde sensor de kamertemperatuur zal controleren en automatisch aanpassen aan de kachel. De Nestor Martin afstandsbediening geeft u meer comfort en  flexibiliteit dan ooit tevoren.

LINKS

Producent Info

Nestor Martin

Beoordelingen

Review Nestor Martin FH33.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug