Nestor Martin H23

NestorMartinH

Vermogen: 1,5 – 9KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 536mm
Afmetingen (hxbxd): 65,9 x 61 x 40 cm

Advies prijs: € 2.150,00

Omschrijving

Nestor Martin H23

De Nestor Martin H23 heeft alles! Een tijdloze houtkachel met een fris design en ook het superieure woodbox systeem. Een geweldige combinatie die bij u in huis zorgt voor sfeer, stijl en comfort! Het geheim van de Nestor Martin houtkachel is de speciale Woodbox Technologie. Een verbrandings systeem dat voor eens en altijd zou bewijzen dat vuur mooier kan zijn dan werd aangenomen. Bij de Woodbox Technologie wordt voor verwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zódat er een maximale verbranding ontstaat. Slimme regel kleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt.

De Nestor Martin H23 houtkachel combineert de tijdloze klasse van de Stanford ook met de gepatenteerde Woodbox technologie en een optionele afstandsbediening.

Afstandsbediening

Deze afstandsbediening kan gebruikt worden in de handmatige of automatische modus. Wanneer u de afstandsbediening handmatig gebruikt kunt u de + en – toetsen indrukken om de intensiteit van het vuur aan te passen. Simpelweg door de luchttoevoer te verhogen of te verlagen. Ze kunnen aangewend worden om deze instellingen op ieder moment aan te passen. Net zoals u de luchtcontrole handmatig zou instellen.
In de automatische modus kunt u de kamertemperatuur instellen zodat de ingebouwde sensor de kamertemperatuur zal controleren en automatisch aanpassen aan de kachel. De Nestor Martin afstandsbediening geeft u meer comfort en  flexibiliteit dan ooit tevoren

Dit model is de middelste uit de serie. Het kleinere model is de H13 en het grotere model is de H33.

LINKS

Producent Info

Nestor Martin

Beoordelingen

Review Nestor Martin H23.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug