Nestor Martin S13

NestorMartinS

Vermogen: 1,5 – 8 KW
Kanaaldiameter: 130mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 482mm
Afmetingen (hxbxd): 48,2 x 48 x 24,2 cm

Advies prijs: € 1.825,00

Omschrijving

Nestor Martin S13

De Nestor Martin S13 heeft alles! Een tijdloze houtkachel met een fris design en ook het superieure woodbox systeem. Een geweldige combinatie die bij u in huis zorgt voor sfeer, stijl en comfort! Het geheim van de Nestor Martin houtkachel is de speciale Woodbox Technologie. Een verbrandings systeem dat voor eens en altijd zou bewijzen dat vuur mooier kan zijn dan werd aangenomen. Bij de Woodbox Technologie wordt voor verwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zódat er een maximale verbranding ontstaat. Slimme regel kleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt.

De Nestor Martin S13 is het grootste model van Nestor Martin uit de S-serie als het gaat om formaat en vermogen. De gietijzeren kachel heeft dankzij de ronde vormen een elegante uitstraling.

Afstandsbediening

Deze afstandsbediening kan gebruikt worden in de handmatige of automatische modus. Wanneer u de afstandsbediening handmatig gebruikt kunt u de + en – toetsen indrukken om de intensiteit van het vuur aan te passen. Simpelweg door de luchttoevoer te verhogen of te verlagen. Ze kunnen aangewend worden om deze instellingen op ieder moment aan te passen. Net zoals u de luchtcontrole handmatig zou instellen.
In de automatische modus kunt u de kamertemperatuur instellen zodat de ingebouwde sensor de kamertemperatuur zal controleren en automatisch aanpassen aan de kachel. De Nestor Martin afstandsbediening geeft u meer comfort en  flexibiliteit dan ooit tevoren.

Deze houtkachel is de kleinste van deze serie. Er zijn er nog 2 dit zijn de S23 en de S33.

LINKS

Producent Info

Nestor Martin

Beoordelingen

Review Nestor Martin S13.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug