Nestor Martin TQH43 houtvak

NestorMartinTQHhoutvak

Vermogen: 3,5 – 20 KW
Kanaaldiameter: 180mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 1057mm
Afmetingen (hxbxd): 118,3 x 68 x 47,2 cm

Advies prijs: € 4.275,00

Omschrijving

Nestor Martin TQH43 houtvak

De Nestor Martin TQH43 houtvak heeft alles! Een tijdloze houtkachel met een fris design en ook het superieure woodbox systeem. Een geweldige combinatie die bij u in huis zorgt voor sfeer, stijl en comfort! Het geheim van de Nestor Martin houtkachel is de speciale Woodbox Technologie. Een verbrandings systeem dat voor eens en altijd zou bewijzen dat vuur mooier kan zijn dan werd aangenomen. Bij de Woodbox Technologie wordt voor verwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zódat er een maximale verbranding ontstaat. Slimme regel kleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt.

De Nestor Martin TQH43 is een houtkachel uit de premiumlijn van Nestor Martin en de grootste uit de TQH-serie. Het plateau van de Nestor Martin TQH43 benadrukt verder de elegante, grote en ruime afmetingen van de haard.

Afstandsbediening

Deze afstandsbediening kan gebruikt worden in de handmatige of automatische modus. Wanneer u de afstandsbediening handmatig gebruikt kunt u de + en – toetsen indrukken om de intensiteit van het vuur aan te passen. Simpelweg door de luchttoevoer te verhogen of te verlagen. Ze kunnen aangewend worden om deze instellingen op ieder moment aan te passen. Net zoals u de luchtcontrole handmatig zou instellen.
In de automatische modus kunt u de kamertemperatuur instellen zodat de ingebouwde sensor de kamertemperatuur zal controleren en automatisch aanpassen aan de kachel. De Nestor Martin afstandsbediening geeft u meer comfort en  flexibiliteit dan ooit tevoren.

LINKS

Producent Info

Nestor Martin

Beoordelingen

Review Nestor Martin TQH43 houtvak.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug