Nordpeis Duo 4

Vermogen: 5 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 1140mm
Afmetingen (hxbxd): 126 x 47 x 36,5 cm

Advies prijs: € 3.475,00

Omschrijving

Houtkachel Nordpeis Duo 4

Warmte is een onmisbare factor in ons leven. Zeker wanneer het weer buiten guur is en het vriest dat het kraakt. Een houtkachel biedt dit comfort maar onderscheidt zich boven bijvoorbeeld een verwarming door de sfeer die de kachel aan een ruimte kan geven. Het effect van een houtkachel is daarmee onovertroffen en de Nordpeis Duo 4 is een model dat dit allemaal kan bieden.

Degelijke specificaties van de Nordpeis Duo 4

Naast de sfeer- en comfortverhogende eigenschappen moet wel bepaald worden of Nordpeis Duo 4 in uw woonkamer past. De kachel heeft een breedte van 470 millimeter en hoogte van 1260 mm en een diepte van 365 millimeter. De kachel is hiermee relatief gezien erg handzaam. Met een gewicht van 115 kilogram behoort het tot de lichtere modellen in deze klasse. De kachel levert een vermogen van 5 kilowatt en de diameter van de rookafvoer is 150 millimeter. De houtblokken die voor de kachel gebruikt kunnen worden, kunnen maximaal 30 centimeter lang zijn.

Onderscheidend karakter 

De Nordpeis Duo 4 is op basis van de bovengenoemde specificaties een compacte en handzaam model. Daarnaast zijn de prestaties hoogwaardig en is de afwerking van dit model eigentijds en stijlvol. Het model wordt geleverd met een volledige luchttoevoerset. Daarmee is de Nordpeis Duo geschikt voor een modern huishouden dat sfeer en comfort niet uit het oog wil verliezen. In vergelijking tot de Nordpeis Duo 2 heeft de Duo 4 een houtvak met een deur aan de voorzijde.

LINKS

Producent Info

Nordpeis

Beoordelingen

Review Nordpeis Duo 4.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug