Nordpeis Salzburg L

Vermogen: 3 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven
Afmetingen (hxbxd): 174 x 80 x 55 cm

Advies prijs: € 5.595,00

Omschrijving

Houtkachel Nordpeis Salzburg L

De Nordpeis Salzburg L. Een nadeel van een gewone houtkachel is dat deze alle warmte afgeeft zodra het vuur maximaal brandt. Zodra het vuur minder vel brandt neemt de warmteafgifte sterk af. Dit maakt een gewone houtkachel minder ideaal om een ruimte aangenaam gelijkmatig te verwarmen. De Nordpeis Salzburg heeft dit probleem niet, door het warmtemagazijn wordt de warmte opgeslagen zodra het vuur maximaal brandt en geeft de kachel lang nadat het vuur al gedoofd is nog steeds zijn warmte af. 21 uur nadat het vuur gedoofd is geeft de kachel nog steeds 25% van zijn warmt af. Hiermee biedt de Salzburg een vele malen gelijkmatigere, en daarmee aangenamere warmte, dan een standaard houtkachel.

Salzburg M

De Salzburg M is het kleinste model in deze serie. Dit model heeft een hoogte van 148,5cm. Wanneer u ook kiest voor de optionele verhoging wordt de kachel 180,5cm hoog. Door de verhoging neemt de warmteopslag capaciteit verder toe evenals het rendement.

Salzburg L

Het middelste model is de Salzburg L. De standaard hoogte voor het model is 174cm, de breedte meet 80cm bij een diepte van 55cm. De haard is standaard voorzien van een convectie rooster.

Salzburg XL

Het grootste model is leverbaar in 3 hoogtes: 165cm, 205cm en 245cm. De breedte is 115cm bij een diepte van 60cm. Het grootste model heeft een rendement van maar liefst 91%. Dit model geeft 10 uur nadat het vuur gedoofd is nog steeds een warmte af van ruim 2kW, genoeg om een groter vertrek warm te houden.

LINKS

Producent Info

Nordpeis

Beoordelingen

Review Nordpeis Salzburg L.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug