Olsberg Caldera Compact

Olsberg Caldera Compact

Vermogen: 6 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 1175mm
Afmetingen (hxbxd): 130,5 x 56,8 x 47 cm

Advies prijs: € 2.900,00

Omschrijving

Houtkachel Olsberg Caldera Compact

Deze mooie houtkachel van Olsberg heeft een hoge ruit. De hoge panoramische ruit met het bewezen schone ruit systeem staat garant voor veel gezellige uren met een perfect zicht op het vuur in deze houtkachel. De Olsberg houtkachel is een mooie ranke kachel die hoogte geeft aan uw kamer. Dankzij dit alles is het nog mooier om elke dag weer van de woonkamer te kunnen genieten als oase van rust en ontspanning.

Weinig vermogen

Vindt u het ook zo lastig om een houtkachel te vinden die niet te klein is maar ook niet teveel vermogen heeft? In veel van de huidige huizen is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en/of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af, of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds smerig is, of dat u de kamer wordt uitgestookt. De Olsberg kachels hebben allemaal een laag nominaal vermogen. Daarom is deze houtkachel de ultieme kachel voor kleinere woningen. Helemaal wanneer deze uitgerust wordt met de OEC.

OEC

Ook op deze Olsberg kachel kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geisoleerde woningen.

LINKS

Producent Info

Olsberg

Beoordelingen

Review Olsberg Caldera Compact.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug