scan 65

scan

Vermogen: 7 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 101,1mm
Afmetingen (hxbxd): 113,1 x 49 x 38 cm

Advies prijs: € 2.295,00

Omschrijving

Houtachel Scan 65

Met de Scan 65 serie heeft u keuze uit een groot aantal varianten van dezelfde basiskachel. Zo is er altijd een model dat aansluit op uw behoefte. Wilt u een bakoven om gezellig een taart te kunnen bakken? Geen probleem, deze is beschikbaar. Voor de afwerking is er een ruime keuze uit modellen met speksteen bekleding. Scan heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van degelijke houtkachels die bijzonder praktisch in gebruik zijn. Hierbinnen misstaat de nieuwe Scan absoluut niet.

Overzicht van de Scan 65

uitvoeringen Scan 65-1, het basismodel

Een kachel zoals u zich voorstelt.Goed ontworpen, vele slimmigheden die zorgen voor een eenvoudig gebruik. Deze uitvoering heeft alleen aan de voorzijde een ruit.

Scan 65-2, vuurzicht vanuit alle hoeken

Het basismodel maar dan met extra ruiten aan de zijkant. Hierdoor heeft u vanuit alle hoeken een goed zicht op het prachtige vlammenspel. Afhankelijk van hoe u de haard wilt plaatsen kan dit model de voorkeur genieten.

Scan 65-3 en 65-4, bekleed met speksteen

Natuursteen, zoals speksteen geeft een kachel een geheel eigen uitstraling. Wilt u de kachel een natuurlijke uitstraling geven en daarnaast de warmte langer opslaan? Kies dan voor de 65-3 of 65-4 met speksteen bekleding. De 65-4 heeft naast de ruit aan de voorzijde ook aan beide zijkanten een ruit voor een extra ruim vuurzicht.

Scan 65-5 en 65-6, compleet met bakoven

Combineer deze prachtige kachel met een bakoven. Stel je voor, op zondagmiddag gezellig een appeltaart bakken met deze houtkachel. Naar wens met of zonder zijruiten. Deze kachel heeft een totale hoogte van 143cm.

Scan 65-7 en 65-8, speksteen en warmteopslag

Wilt u nog meer warmte opslaan met uw kachel? Dat kan met de High Top van de Scan 65-7 en 65-8. Deze is uitgevoerd met een grote hoeveelheid speksteen bekleding en optioneel kan dit aangevuld worden met warmhoudstenen in de bovenkant van de kachel. Met de High Top meet de Scan 65 145cm.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review scan 65.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug