scan 66-3 prisma

scan prisma

Vermogen: 6 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 799mm
Afmetingen (hxbxd): 94,6 x 53,2 x 33,7 cm

Advies prijs: € 2.390,00

Omschrijving

Houtkachel Scan 66-3 prisma

Bij de Scan 66-3 prisma is de haard op een prisma geplaatst. Nog steeds geeft dit optisch een zeer fraai effect. Al is deze vorm wel beter geschikt om de haard langs een muur te plaatsen.

De Scan 66 is winnaar van Best Heating Product award van het tijdschrift Build It”. Dit is het belangrijkste magazine in het Verenigd Koninkrijk voor mensen die hun eigen huis ontwerpen en bouwen. De Scan 66 is een gloednieuwe houtkachel met een eigentijds ontwerp en innovatieve kenmerken. Een houtkachel die past bij de wensen van de eigentijdse consument.

Het Deense ontwerpduo Harrit en Sørensen heeft het design van Scan-houtkachels weer naar grote hoogtes getild. Deze kachel is wars van conventies en heeft een uniek ontwerp. De prachtige en innovatieve ovale lijnen, een gietijzeren binnendeur met glas dat schoon blijft allemaal kenmerkend voor deze houtkachel. De matglazen handgreep die niet heet wordt, en de bijpassende luchtregelaars maken de eigentijdse uitstraling compleet.

Wit of zwart?

Nieuw is dat de kachel ook beschikbaar is in het wit. De witte uitvoering is dezelfde kachel maar dan met een witte email buitenkant. Een witte houtkachel past vaak goed bij een moderne inrichting. Daarnaast beschermt het emai op een duurzame wijze en is het eenvoudig schoon te maken. Zoekt u een kachel met een moderne uitstraling? Dan is de Scan 66-3 prisma in het wit zeker een optie!

De Scan 66 een houtkachel met 4 verschillende varianten

De Scan 66, een houtkachel met eindeloze verschijningsvormen. Wilt u hem monteren als hangende haard? Geen probleem, dat is mogelijk. Of u heeft u de kachel liever vrij staan in de kamer? Dan is de uitvoering op voetstuk een goede optie. Daarnaast is de Scan 66 nog leverbaar geplaatst op een Prisma en op een open sokkel. In totaal heeft de Scan 66 maarliefst 4 verschillende uitvoeringen.

Scan 66-1 Wall

Het compactste model. Deze hangt u eenvoudig aan de muur en neemt nagenoeg geen ruimte in. De ideale oplossing voor de kleinere woonkamer. De hoogte van de Scan 66-1 bedraagt 63cm. De breedte en diepte zijn respectievelijk 48 en 34cm.

Scan 66-2 op voetstuk

De verbrandingskamer is bij dit model op een conische voet gezet. Een prachtig ruimtelijk effect en nog optisch zeer ruimte besparend. Deze kachel kan ook goed vrij in de ruimte geplaatst worden. Met sokkel is de totale hoogte van de Scan 66-2 95cm. De breedte is ook 48cm en de diepte van de sokkel meet 38 cm.

Scan 66-4 open sokkel

De meest massieve uitvoering is met de open sokkel. Hierbij heeft u een ruim vak onder de haard voor bijvoorbeeld de opslag van hout. De Scan 66-4 is gelijk aan het 66-2 model. De totale hoogte bedraagt 95cm. De breedte en diepte zijn respectievelijk 48 en 34cm.

Kijk ook eens bij de andere scan kachels!

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review scan 66-3 prisma.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug