scan 68

scan

Vermogen: 5,5 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 681mm
Afmetingen (hxbxd): 79,4 x 50 x 40 cm

Advies prijs: € 2.395,00

Omschrijving

Houtkachel Scan 68

Met de Scan 68 maakt u uw houtkachel geheel eigen. De Scan 68 is een moderne houtkachel die geheel aangepast kan woren aan uw wensen. Deze kachel is leverbaar in maar liefst 16 verschillende uitvoeringen waarbij de deur in basis en High Top element nog niet genoemd zijn. Zo is er altijd een uitvoering die naadloos aansluit op uw benadering van een gezellig houtvuur.

De vorm van de kachel valt direct op, een relatief brede eclips als doorsnede met een beperkte diepte. Dit zorgt er voor dat de kachel opvalt door de slanke ronde lijnen en maar weinig ruimte inneemt. De meest ruimtebesparende uitvoeringen zijn de Scan 68-1, 68-2, 68-7 en 68-8. Dit zijn de zogenaamde Wall uitvoeringen. De kachel kan eenvoudig aan de muur gehangen worden, zo blijft de vloer geheel vrij.

Naast de hangende uitvoering zijn er ook de modellen geplaatst op een sokkel, de 68-3, 68-4, 68-9 en de 68-10. Ook de sokkel geeft een bijzonder ruimtelijk effect, ondanks dat de kachel op de vloer staat.

Tenslotte zijn er de modellen geplaatst op een basis. Deze voet kan naar wens geheel open zijn of uitgevoerd met een deur. Daarnaast zijn er nog de Scan 68-13 en 14 met een gesloten basis.

Verder heeft u de keuze uit wel of geen zijruiten. De zijruiten zorgen voor een extra ruim zicht op de vlammen vanuit alle hoeken. Dit zijn de Scan 68-7 tot en met 12. Terwijl de kachels met alleen een ruit aan de voorzijde alleen vanaf de voorkant zicht op de vlammen hebben.

Voor de handgrepen en accenten kan er gekozen worden om deze uit te voeren in aluminium of zwart. De aluminium kleur geeft de kachel net dat extra accent. Terwijl zwarte handgrepen subtiel opgaan in het ontwerp van de kachel.

Scan 68 met speksteen

Als laatste uitvoering is er de Scan 68-15 en 68-16. De modellen met speksteen zijpanelen. Deze kunnen ook nog uitgebreid worden met een High Top element met ruimte voor een warmteopslag element.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review scan 68.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug