scan 85

scan

Vermogen: 8 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 1347mm
Afmetingen (hxbxd): 146,4 x 52 x 52 cm

Advies prijs: € 3.490,00

Omschrijving

Houtkachel Scan 85

De Scan 85, een grote kachel in perfecte verhoudingen. Juist de combinatie van vorm en functie maken het een aansprekende kachel. Goed voorbeeld hiervan is de handgreep: elegant in lijn met de buitenzijde en hierdoor gemakkelijk en met weinig kracht te bedienen. Het schoonmaken van de kachel en het afvoeren van het as is een uiterst gemakkelijke taak door het ergonomische en gebruiksvriendelijke ontwerp. Zelfs aan de kleinste details is gedacht.

Design van de Scan

Opvallend aan het ontwerp van de Scan is de verbrandingskamer. Het vuur straalt diep vanuit de kachel naar buiten en door de ruit heeft u een schitterend zicht op het vlammenspel. De Scan 85 is de kachel voor mensen die aangesproken worden door een mooi en strak ontwerp. De Scan 85 is winnaar van de ‘red dot design award 2011’. Reddot design award Trendsettend qua vorm en functie Elegante en uiterst gebruiksvriendelijke bediening van de deur Gemakkelijk in gebruik en onderhoud door ergonomisch ontwerp Prachtig zicht op het vlammenspel

Uitvoeringen van de kachel, de Scan 85-1 of 85-2

Wanneer u kiest voor de Scan 85 heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. De populairste modellen zijn de 85-1 en de 85-2. Deze modellen hebben een hoogte van 146cm. Dit model is leverbaar in de kleuren: mat zwart, glimmend zwart, glimmend wit en metallic bruin. Vervolgens heeft u de keuze uit de uitvoering van de deur. De Scan 85-1 is de uitvoering met een zwart kader en een zwarte greep. De Scan 85-2 heeft een kader en greep uit aluminium.

Scan 85 standaard of toch een hoger model

De standaard uitvoering van de Scan 85 is 146cm hoog. U kan ook kiezen voor de Scan 85-3 of de 85-4, de zogenaamde Maxi modellen. Dit model is nog eens 40cm hoger waarmee de totale hoogte op 186cm komt. Daarnaast is er nog een uitvoering van de kachel met alleen een zogenaamde “High top”, de Scan 85-5/6 . In dit element kunnen optionele warmhoudstenen geplaatst worden. Tenslotte kunt u ervoor kiezen om alleen basis van de kachel te verhogen, dit zijn de Scan 85-7 en 85-8 modellen. Voor alle modellen met een andere hoogte dan 146cm geldt dat deze alleen in het zwart geleverd kunnen worden.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review scan 85.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug