scan andersen 10

scanandersen

Vermogen: 8 KW
Kanaaldiameter: 150mm
Aansluiting: boven / achter
harthoogte pijp: 774mm
Afmetingen (hxbxd): 88,9 x 67,6 x 40,5 cm

Advies prijs: € 2.195,00

Omschrijving

Houtkachel scan andersen 10 

De Scan Andersen 10, een gietijzeren houtkachel met moderne technologie en eigentijds ontwerp. Deze haard uit de Scan Andersen-serie beschikt over een grote verbrandingskamer die ruimte biedt aan langwerpige houtblokken. Houtblokken met een lengte tot wel 50cm passen in deze houtkachel. Hierdoor geeft de kachel een hoog rendement en is het minder vaak nodig om de brandstof aan te vullen, zodat u nog meer tijd overhoudt om te genieten van het vlammenspel. De chromen handgreep is zodanig geplaatst dat deze niet heet wordt terwijl de kachel brandt. De houtkachel is standaard voorzien van een haardrooster en aslade, wat het schoonhouden van deze haard eenvoudig maakt.

Uitvoeringen van Scan Andersen 10

De Andersen 10 heeft als optie om de zijpanelen en de bovenplaat te bekleden met speksteen. Dit zorgt voor een bijzondere uitstraling van de toch al indrukwekkende houtkachel. Het is goed om te weten dat ieder stuk speksteen uniek is met zijn eigen tekening.

Milieu

De Scan Andersen 10 is voorzien van het Noorse ecolabel “The Swan”. Dit wil zeggen dat dit product tot de schoonste in zijn klasse hoort. Onder meer te zien in het hoge rendement van de kachel. Daarnaast is dit ook een bevestiging van de hoge kwaliteit van de Scan producten.

LINKS

Producent Info

Beoordelingen

Review scan andersen 10.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    << terug